Naturecan mushroom complex capsules

5 svampar som du borde veta mer om

Känner du dig osäker när det gäller förmåner hos svampar? - här på Naturecan kan du få läsa mer om olika svampar och dess förmåner.

Östliga kulturer har använt sig av svamp i tusentals år, och det naturliga tillskottet har blivit mer populärt på senare tid. Du kan hitta dessa svampar i en mängd olika former, till och med svampplatser!

Varför skulle svamp vara bra för dig?

Varje svamp kan ge imponerande fördelar för ditt allmänna välbefinnande.

Potentiella fördelar med våra 5 svampar - vad forskningen visar.

1. Lejonmanet: En funktionell svamp - fruktkropparna innehåller nootropa ämnen, erinaciner respektive hericenoner. Studier har visat att lejonmanet har potentiella fördelar som har undersökts för sina skyddande och stärkande effekter på hjärn- och nervvävnad. (1, 2)

Lions mane mushroom naturecan

2. Chaga: Chaga är en kraftfull ingrediens. Inonotus obliquus eller chaga växer på björkar över hela norra halvklotet. Den har en av de högsta nivåerna av antioxidanter som potentiellt kan hjälpa kroppen att bekämpa fria radikaler och oxidativ stress. Fördelarna med chagasvampar ligger i deras adaptogena och antioxidativa kapacitet (7, 8).

Chaga mushroom naturecan

3. Maitake: Grifola frondosa eller maitake är en ätbar svamp som är infödd i Nordamerika, Europa och Asien. Dess träiga smak och karakteristiska arom gör den till ett välkommet tillskott till varma, jordiga recept.

Maitake mushroom naturecan

4. Tremella: Historiskt sett anses Tremella-svampen i Kina vara "ungdomens källa". Ny forskning har visat att Tremella-svamparna har en Europaskyddande effekt. (4)

Tremella mushroom naturecan

5. Shiitake-svampar: Shiitake är rika på polysackarider som lentinaner och andra betaglukaner, och forskning visar att dessa föreningar potentiellt kan skydda mot cellskador och hjälpa ditt immunförsvar. (5)

Shiitake mushrooms Naturecan

Sammanfattning

Sammantaget kan du stödja ditt allmänna välbefinnande under denna säsong genom att ta våra Mushroom Complex Tablets från Naturecan. Var och en av de fem svamparna som ingår har sina egna potentiella fördelar som stöds av vissa kliniska studier.

Vill du fylla på med kosttillskott inför den nya säsongen? Vi har allt du behöver med vår kollektion av kosttillskott hos Naturecan. Från hydrolyserat kollagen till aktiv gurkmeja och allt däremellan; vi har ett brett utbud av vitaminer och mineraler för att stödja dig, oavsett dina behov.